Schimbă-ți viață! Azi!

Rutine pe care le poți împrumuta de la oameni ce au cunoscut succesul

R

Care crezi ca este lucrul pe care persoanele de succes îl au în comun? Toți au câte un ritual ce începe la prima oră.

Majoritatea oamenilor, chiar și eu mă fac vinovat de asta, se trezesc dimineața și primul lucru pe care îl fac este să își verifice telefonul. Și ca peisajul să fie complet, unii stau în pat, treji, temându-se de gândul că o nouă zi sta să înceapă.

Cei care au cunoscut succesul însă, și-au format o rutină matinală fără de care nu își pot începe ziua.

Am avut curiozitatea de a documenta ce fac unele persoane de succes la prima oră iar în accest articol, voi impărtăsi cu voi rutinele exacte ale dimineților lor, poate vom reuși să emulam măcar o parte din aceste rutine și să le integrăm în viața noastră de zi cu zi.

Barbara Corcoran: Face o listă de sarcini cu o seară înainte. După ce ajunge la birou, înainte de a își începe ziua de muncă, trece în revistă lista cu activitătile din ziua respectivă. Acest lucru îi permite să se asigure că îndeplinește cele mai importante sarcini ale zilei, fără să rateze nimic.

Mark Zuckerberg: Își începe ziua imbrăcandu-se la fel în fiecare dimineață. Mark spunea că pur și simplu are o decizie mai puțin pe care trebuie să o ia în ziua respectivă. Așa își îmbunătățește șeful facebook productivitatea chiar dacă câștiga, poate, doar câteva secunde.

Howard Schultz: Se trezește cu religiozitate în fiecare dimineață la 4:30 punct și iese afară să își plimbe câinele.

Olivia Wilde: Își începe ziua trecând în revistă și apreciind toate lucrurile pozitive din viața sa.

Nicholas Sparks: Se trezește în fiecare dimineață la 5:30. Odată ieșit din pat, bea o cafea și răsfoiește trei ziare diferite. După această rutină face sport și își trimite copiii la scoală.

Jack Dorsey: Se trezește în fiecare dimineață la 5:30 și aleargă 10km

Bill Gates: Își începe ziua pe banda de alergare timp de o oră, în timp ce ascultă un curs online, o carte audio, un talk, ceva din care poate învăța ceva nou.

Arianna Huffington: Petrece primele 30 de minuteale zilei meditând. Huffington apreciază așa de mult această metodă de introspecție încât a oferit cursuri săptămanale, gratuite, angajaților săi.

Steve Jobs: Și-a petrecut diminețile reevaluandu-și sarcinile completate din ziua anterioară și lista to do pe ziua respectivă. Jobs a dorit întotdeauna să se asigure că își folosește zilele la eficiență maximă.

Richard Branson: Nu își trage niciododata draperiile, așa că se trezește în fiecare dimineață cu răsăritul pătrunzând pe fereastră. După ce s-a trezit, fie înoată în jurul insulei sale, fie face o altă activitate fizică.

Tory Burch: Se trezește în fiecare dimineață la 05:45 și își citește mailurile de serviciu. După ce a terminat verificarea e-mailului, își scoate copiii din pat, apoi purcede la 45 de minute de mers pe jos în natură.

Simon Cowell: apasă butonul de snooze de două ori înainte de a se trezi. Apoi servește micul dejun ce conține apă fierbinte cu lămaie, suc de papaya, cereale de ovăz, ceai și smoothie-uri.

Mark Twain: Încerca să își îndeplinească cea mai grea sarcină a zilei. Înlăturând cel mai mare obstacol, restul zilei părea mult mai ușoară, pentru cunoscutul scriitor.

Jennifer Aniston: Se trezește în fiecare dimineață la 4:30 am și bea apă caldă cu lămaie. Pasul următor este să își spele fața cu apă și săpun.

Jessica Alba: Se trezește la 5:30 dimineața și fără să zăbovească prea mult își începe ziua de muncă.

Jeff Bezos: Bosss-ul Amazon își începe ziua între 7 și 8 dimineața. Înainte de a se duce la muncă, merge pe bandă în timp ce citește ziarul.

John Paul DeJoria: Își începe fiecare dimineață meditând timp de 5 minute. Acest lucru îi permite lui DeJoria să devină conștient pe deplin cu sine însuși și să se concentreze pe sarcinile zilei

Cal Newport: Își începe dimineața cu un pahar cu apă înainte de a pleca afară pentru a-și plimbă câinele. Își valorifică însă și acest timp ascultînd cărti audio.

Stephen King: De obicei bea o cană cu apă sau ceai. Apoi, intră direct în pâine și se apucă de scris

Cum arată dimineața ta? Tu ai vreo rutină care crezi ca te ajută să iti incepi ziua motivat? Spune-ne în comentarii!

Despre autor

admin

Autorul acestui articol este pasionat de dezvoltare personala, time management, tehnologie si business. A oferit consultanta unor firme precum CNN, Prudential (una din cele mai mare firme de asigurari din Statele Unite) si Virgin Money iar in prezent activeaza ca vice-presedinte in cadrul JPMorgan Chase & Co, una din cele mai mari banci de investitii din lume.

Adauga un comentariu

Schimbă-ți viață! Azi!

Articole recente

Comentarii recente

Categorii

Arhive