Schimbă-ți viață! Azi!

6 sfaturi esențiale pentru a-ți transforma viața într-un mod pozitiv

6

Nu-i așa că ți-ar plăcea să îți transformi viața într-un mod pozitiv? Cauți o schimbare majoră care să schimbe radical sensul existenței tale? Citește aceste 6 sfaturi care cred eu că îți vor transformă viața în mod pozitiv:

1Caută armonia perfectă între corp și suflet

Motivul pentru care ne simțim „blocați” sau câteodată avem acea senzație permanentă că nu suntem pe drumul cel bun iar acest lucru poate fi pus pe seama faptului că acțiunile noastre nu sunt dictate de o sincronizare armonioasă între corpul și suflet. Ce înseamnă asta? De exemplu vocea interioară îți poate spune că mintea ta nu este fericită pentru că nu ești în forma fizică pe care ți-o dorești dar vei continua să mănânci prost și să găsești orice scuză de care te poți agăța pentru a nu face mișcare. Acesta este un bun exemplu pentru a descrie lipsa de armonie dintre mintea și corpul tău. Știi care este obiectivul tău, știi ce îți dorești, simte-te în largul tău, apoi suflecă-ți mânecile și fă ce îți stă în putință ca lucrurile să se întâmple. Numai atunci când mintea, corpul și sufletul sunt în armonie, poți începe cu adevărat să deschizi o nouă pagină din viața ta.

2Transformă-ți mediul

O schimbare a peisajului este întotdeauna un catalizator excelent pentru a trage linie și a începe din nou. O astfel de schimbare precum mutarea într-un alt oraș sau o altă tară  sau ceva mai puțin radical precum schimbarea decorului din casă, schimbarea stilului vestimentar sau pur și simplu schimbarea coafurii. Atunci când transformăm un aspect al nostru sau al mediului ce ne înconjoară simțim automat că dăm pagina și scriem pe o nouă coală curată. O schimbare poate fi ceea ce aveți nevoie pentru a începe o viată nouă, mai bună pentru tine.

3Indrăzneste mai mult

Ce te-ar determina să faci lucrurile pe care te-ai gândit mereu că îți dorești să le faci, dar niciodată nu ai făcut-o? Nu este greu, trebuie doar să îndrăznești să acționezi în direcția pe care ți-ai dorit-o cu ardoare în interiorul tău. Întotdeauna te-ai gândit că poate te vei ridica în picioare la o nuntă și vei dansa într-un mod unic și spectaculos atrăgând astfel privirile tuturor dar nu ai îndrăznit să iei niciodată lecții de dans? Indrăzneste să o faci! Pune mână pe telefon și fă-ți o programare! Sau poate ți-ai dorit să faci o altă facultate? Indrăzneste! O dată ce o mică rotită s-a pornit va declanșa mișcarea tuturor roților. Atâta timp cât te-ai pus în mișcare, mai e un mic pas până la transformarea viselor tale în realitate.  Uneori, cel mai bun mijloc de transport pentru a ajunge acolo unde vrei să fii, este un puseu de încredere ce a fost declanșat la momentul potrivit.

4Acceptă-ți trecutul

Pentru a îți transforma cu adevărat viața din acest moment, momentul 0, trebuie să înlături toate problemele și gândurile despre trecutul tău pentru ca încărcătura, bagajul tău emoțional ți-a obosit sufletul. Acceptă-ți tot ceea ce ți s-a întâmplat ca o experientă din care ai învățat ceva, care a modelat persoana care se uită la tine în fața oglinzii. Acceptă că trecutul tău s-a terminat … nu se mai poate întâmpla din nou și nici nu te va mai afecta decât dacă îi permiți tu. Lasă trecutul unde trebuie să fie, în spatele tău și în schimb, concentrează-te asupra a ceea ce vei face în prezent și în viitor. Pune-ți trecutul deoparte, odihnește-te și pregătește-te pentru următorul capitol din viața ta.

5Obține sprijin de la oamenii potriviți

Cu toți avem un cerc de oameni diferiți în jurul nostru. Unii sunt pozitivi și ne incurajează, alții nu atât de mult. Ghicește de ce fel de oameni ai nevoie pentru a te sprijini și a îți transforma viața într-un mod pozitiv? Succesul tău în crearea unei noi vieți de succes este direct legat de tipul de oameni pe care îi lași să se afle în jurul tău. Prin obținerea acestui sprijin, de la anturajul tău, vei reuși să simți mai bine în legătură cu schimbarea prin care vei trece. Oamenii din jur te vor ajută și te vor alimenta cu energia pozitivă necesară pentru a ți se deschide porțile succesului.

6Începe azi!

Nu există un moment mai bun ca acum să începi să îți schimbi viața. Ar putea fi o inițiativă simplă, o mică realizare sau o scânteie de motivație, dar indiferent de ce este, urcă-te pe acel val cât mai repede! Fiecare moment al vieții tale este un potențial nou nou început … deci ce mai aștepți? Fă ca schimbarea să se întâmple ACUM, și cu atât mai repede vei trăi viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Ține minte, nu este nimic mai important decât fericirea ta. Totul din viața ta derivă din asta. Îți datorezi să faci această clipă, momentul în care totul s-a schimbat în bine în existența ta.

Despre autor

admin

Autorul acestui articol este pasionat de dezvoltare personala, time management, tehnologie si business. A oferit consultanta unor firme precum CNN, Prudential (una din cele mai mare firme de asigurari din Statele Unite) si Virgin Money iar in prezent activeaza ca vice-presedinte in cadrul JPMorgan Chase & Co, una din cele mai mari banci de investitii din lume.

2 comentarii

  • Salut, am încercat sa schimb ceva în viata mea, sa o fac una mai buna, am făcut schimbări, dar mi-am dat seama ca nu am un vis, cum fac sa îmi dau seama ce vis am, ce îmi doresc?

    • Salut Cosmin, primul pas a fost facut. Iti doresti o viata mai buna si ai constientizat faptul ca iti trebuie un obiectiv. Obiectivele majore nu trebuie fortate, ele vor veni in viata ta cand te astepti mai putin si crede-ma ca vei recunoaste un vis atunci cand il vei intalni. Pana atunci relaxeaza-te, bucura-te de viata, invata ceva nou, fa un curs, poate un limbaj de programare, un curs de calculatoare si visul va veni daca ai incredere in tine.

de admin
Schimbă-ți viață! Azi!

Articole recente

Comentarii recente

Categorii

Arhive